Ανταλλακτικό φίλτρο νερού CARBONIT NFP (ΚΩΔ 06-0200)


Βραβείο Καινοτομίας
«Έχει λάβει ποτέ η CARBONIT ® επίσημη αναγνώριση για τα εξαιρετικά προϊόντα της;» 


Ναι, και αυτό μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους. Το 1997, η CARBONIT ® Filtertechnik GmbH έλαβε για πρώτη φορά το Βραβείο Καινοτομίας από το Υπουργείο Οικονομικών και Τεχνολογίας της Saxony - Anhalt . 
Το 2002 η CARBONIT ® έλαβε το Βραβείο Καινοτομίας για δεύτερη φορά . Το βραβείο απενεμήθη ως αναγνώριση του συνδυασμού της μεμβράνης κοίλων ινών και του ενεργού συμπαγούς άνθρακα. 

Τελικά, γιατί επιλέγουμε τα φίλτρα της CARBONIT ®; 
«Υπάρχουν τόσα πολλά και διαφορετικά φίλτρα ενεργοποιημένου συμπαγούς άνθρακα από τόσους πολλούς κατασκευαστές. Γιατί πρέπει τελικά να αγοράσω κι ένα από την CARBONIT ®;» 


Τα φίλτρα της CARBONIT ® δεν φοβούνται κανέναν ανταγωνισμό τόσο ως προς την τιμή όσο και ως προς την απόδοση. Σχετικά με την απόδοση, θα μπορούσαμε να πούμε ότι το NFP Premium καθώς και τα IFP Puro / NFP Clario της CARBONIT ® είναι τα μόνα φίλτρα ενεργοποιημένου συμπαγούς άνθρακα που : 

• έχουν αποδειχθεί ότι φιλτράρουν και κατακρατούν φαρμακευτικά κατάλοιπα (βλέπε Φύλλα Στοιχείων ανταλλακτικών φίλτρων) 
• έχει αποδειχθεί ότι φιλτράρουν και κατακρατούν πολικά παρασιτοκτόνα (με εκτιμώμενες ορμονικές επιδράσεις – βλέπε Φύλλα Στοιχείων ανταλλακτικών φίλτρων) 
• μειώνουν με ασφάλεια και συνεχώς ακόμα και πολύ υψηλές συγκεντρώσεις χαλκού και μόλυβδου 
• και ταυτόχρονα φιλτράρουν με αξιοπιστία βακτήρια όπως το E . Coli και το Enterococcus faecalis . (Επιπλέον, το φίλτρο έχει δοκιμαστεί για το φιλτράρισμα πολλών άλλων μικροοργανισμών). 

Last Updated: Monday, 14 October 2019 10:29
hapater

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Δείτε την πολιτική της εταιρείας μας επιλέγοντας τη σελίδα με τους Όρους Χρήσης.

Εάν συμφωνείτε επιλέξτε το διπλανό πεδίο